Laten we de ervaring delen

Gemeenschap

Lijn

U staat in het middelpunt van onze zorgen. Bezorgd over uw welzijn, nodigen wij u uit om deel uit te maken van onze gemeenschap! Het is belangrijk voor CBX Medical om uw feedback te verzamelen over onze huidige producten en uw verwachtingen en behoeften voor toekomstige productontwikkeling. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u deel wilt uitmaken van deze gemeenschap of als u uw ervaring wilt delen.

Gemeenschap Bannergroepsgemeenschap

Ambassadeurs

lijn
Ambassadeurs

Mounji (@mounji_coaching)

SPORTCOACH

Ik ben nu 3 jaar coach, ik heb sinds kort mijn eigen coaching studio (@thestudio.bussels). Ik gebruik regelmatig CANFLEX na een zeer intensieve sessie. Zo kan ik mezelf de discipline opleggen om de gebieden waar ik aan werk te masseren, maar tegelijkertijd ook te ontspannen. Ik merk dat het product echt een impact heeft op mijn herstel. Het stelt me in staat sneller te herstellen en dus beter te trainen. Aangezien het in de apotheek verkrijgbaar is, is dit geruststellend. Ik beveel het actief aan.

Ambassadeurs

Mila Victoria (@milavictoriayoga)

Yoga

Ik vond het leuk CBXmed te ontdekken. De CanSleep-patches hebben me geholpen om goed te herstellen, mijn lichaam en geest te kalmeren voor het slapen gaan en een goede nachtrust te krijgen. Ik gebruik de gel ook voor mijn pijnen en pijn na lange dagen yoga en sport. Het feit dat dit merk in de apotheek wordt verkocht, gaf me meteen een hele geruststelling en vertrouwen in het merk.

Ambassadeurs

Scott (@scottzadar)

SPORTCOACH

Ik sport veel als sportcoach (tussen 2 en 3 uur per dag) en ik heb vaak last van peesontsteking in mijn rechterknie. Sinds ik de CanFlex elke avond na mijn coachingsdagen gebruik, heb ik geen ontstekingen of pijn meer gehad. Fantastisch! Vooral omdat bij het aanbrengen van de crème een kleine koude sensatie optreedt, die zeer aangenaam is!

Word lid van het netwerk